به گزارش زنان بیدار ، معاون آموزشی آموزش و پرورش کلات گفت:اهدافی برای این طرح تعیین شده که انتظار میرود مدارس طبق این اهداف تعیین شده گام بردارند تا نتایج مفید عاید دانش آموزان شود.
جواد امیریان افزود: در سند تحول بنیادین به این موضوع تاکید شده که دانش آموزان در چارچوب تعیین شده حتما باید مهارت های مختلف را در مدرسه یاد بگیرند، بنابراین ما میخواهیم به وسیله این طرح یک محیط شاد و بانشاط را مبتنی بر بازی و تحرک برای دانش آموزان در مدارس فراهم کنیم.
امیریان گفت: از طرفی در این طرح در تلاشیم تا زمینه بروز خلاقیت در دانش آموزان و معلمان فراهم شود از این رو دانش آموزان در روزی که بدون کیف در مدرسه حضور دارند در کنار آموزش هایی که میبینند خلاقیت هایشان بروز میکند و بازی هایی مناسب مقطع سنی خودشان را انجام میدهند.
ارسال نظر