سرانه فضای دانش آموزی آذربایجان شرقی، بیش از متوسط کشوری

مدیر کل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی از افزایش سرانه فضای دانش آموزی استان به بالاتر از متوسط کشوری خبر داد.

به گزارش زنان بیدار ،فرهودی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آخر بهمن ۱۴۰۲ توانستیم سرانه فضای دانش آموزی استان را از متوسط کشوری افزایش دهیم.

 

وی افزود: این سرانه در استان از ۵/۱۷ در سال ۱۴۰۱ به ۵/۶۱ در ۱۴۰۲ رسیده است.

 

مدیر کل نوسازی مدارس استان ادامه داد: از ۵۱۲ طرح ناتمام در آذربایجان شرقی نیز در طول دوسال، ۲۷۲ طرح را در قالب ۹۷۰ کلاس درس، با کمک ۳۰ درصدی خیرین تکمیل و تحویل آموزش و پرورش دادیم.

 

فرهودی با تقدیر از همراهی و مساعدت خیرین استان در مدرسه سازی افزود: در سال ۱۴۰۲، هزار و ۵۸ میلیارد تومان تعهد از خیران گرفته ایم که تقبل‌های صددرصدی و تعهد تکمیل مدارس نیمه تمام هستند؛ این طرح‌های ناتمام از این محل تا انتهای سال مالی ۱۴۰۴ به پایان خواهند رسید.

 

وی در باره مدارس کانکسی استان نیز گفت: ۳۱۹ مدرسه کانکسی داریم؛ اما هدف دولت، ساماندهی مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر است که طبق اعلام آموزش و پرورش، ۶۶ مدرسه کانکسی مستقل بالای ۱۰ نفر داشتیم که ۶۲ مدرسه تحویل داده شد و ۴ مدرسه باقیمانده تا مهر سال آینده تحویل داده می‌شود.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
3 + 9 =