حضور ۲ بانوی ورزشکار کردستانی در اردوی تیم ملی تنیس روی میز

شناسهٔ خبر: 17DE5090 -
۲ بانوی کردستانی به منظور حضور در مسابقات قهرمانی ناشنوایان آسیا به اردوی نهایی تیم ملی تنیس روی میز ناشنوایان و کم شنوایان کشور دعوت شدند.

به گزارش زنان بیدار ، بشری حبیبی پینگ پنگ باز کردستانی به عنوان ورزشکار و پرستو چپری مربی توانمند کردستانی در کسوت مربی به دومین مرحله از اردوی آمادگی تیم ملی تنیس روی میز بانوان ناشنوایان و کم شنوایان کشور جهت حضور در مسابقات قهرمانی ناشنوایان آسیا، فراخوانده شدند.

این مرحله از اردوی ملی پوشان به عنوان اردوی نهایی و متصل به اعزام با حضور سه ورزشکار از روز ۳۰ آبان ماه به میزبانی تهران و در محل کمپ تیم‌های ملی فدراسیون ناشنوایان و کم شنوایان آغاز شده است و تا ۱۹ آذر ماه ادامه خواهد داشت.

مسابقات تنیس روی میز قهرمانی ناشنوایان ۲۰۲۴ آسیا، در اواخر آذر ماه سال جاری به میزبانی مالزی برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
6 + 8 =