تولید ونتیلاتور با کاربرد چند منظوره از سوی دانش‌بنیان‌ها

شناسهٔ خبر: 11159B6E -
گروهی از فناوران یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید ونتیلاتور توربوفن با کاربری آسان و چندگانه شدند.

به گزارش زنان بیدار ، حقیقت‌بین، مدیرعامل این شرکت از بازتولید ونتیلاتور توربوفن و پرتابل خبر داد و گفت: پیش از این نیز مدل‌های مختلف ونتیلاتور در کشور تولید می‌شد، اما از فناوری قدیمی‌تری بهره می‌بردند. شرکت ما با استفاده از فناوری‌های نوین‌تر، وزن ونتیلاتورها را از ۸۰ کیلوگرم به ۵ کیلوگرم کاهش داد، ضمن آنکه بر خلاف سایر مدل‌ها، در آی‌سی‌یوها و یا آمبولانس که باید از مدل‌های خاصی استفاده می‌کردند، ونتیلاتور تولیدی شرکت ما قابلیت استفاده چندگانه را به مراکز پزشکی، بیمارستان‌ها و ... می‌دهد.

وی افزود: ما در طراحی و ساخت دستگاه ونتیلاتور مراقبت ویژه از فناوری توربوفن بهره بردیم که نیازی به کمپرسور یا کپسول اکسیژن ندارد. از ویژگی‌های توربین قدرتمند این ونتیلاتور می‌توان به عمر حدود ۱۰ هزار ساعت کارکرد، مصرف انرژی پایین و صدای کم در هنگام فعالیت، اشاره کرد.

حقیقت‌بین ادامه داد: تا کنون توانسته‌ایم حدود ۱۴۰ عدد از این دستگاه را در بازار داخلی به فروش برسانیم و امیدواریم که با توجه به قیمت مناسب نسبت به نمونه‌های دیگر داخلی و خارجی و مزیت‌های بیشتر نسبت به آن‌ها بتوانیم بخش بیشتری از بازار تجهیزات پزشکی کشور را در دست بگیریم.

به گزارش زنان بیدار و به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مدیرعامل این شرکت قیمت تمام شده این محصول را یک سوم نمونه خارجی دانست.

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
2 + 7 =