دستوررسیدگی ویژه برای پرونده مرگ زن جوان مریوانی

شناسهٔ خبر: 0955A856 -
در پی فوت یک خانم ۳۶ ساله اهل شهرستان مریوان به دنبال گروگانگیری با قصد تعرض از سوی یکی از اراذل و اوباش، رئیس کل دادگستری استان کردستان دستور رسیدگی سریع به این پرونده را صادر کرد.

به گزارش زنان بیدار  و به نقل از روابط عمومی دادگستری کردستان؛ حسب تحقیقات اولیه بازپرس دادگستری مریوان، در تاریخ ۱۴ شهریورماه سال جاری یکی از اراذل و اوباش این شهر، اقدام به گروگانگیری و قصد تعرض به یک زن ۳۶ ساله به هویت «شلیر رسولی» اهل روستای چشمیدر از توابع شهرستان سروآباد را می نماید و وی را از طبقه دوم ساختمان به پایین پرت می کند.

 نامبرده بر اثر شدت جراحات وارده عصر پنجشنبه ۱۷ شهریورماه سال جاری در بیمارستان کوثر سنندج فوت کرده است.

به گزارش زنان بیدار  ، پیکر مرحوم شلیر رسولی با حضور گسترده مردم مریوان تشییع و به خاک سپرده شد، مردم مریوان در این مراسم خواستار اقدام سریع دستگاه قضا در رسیدگی به این پرونده شده بودند.

  • فروزان طهماسبی : روح پاکت هم نشین نیکان و پاکان باد ای هم وطن .

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
1 + 6 =